HR
EN
17. kolovoza / 21:00h

Silente

Dubrovački bend Silente vraća se 17. kolovoza u Šibenik na prekrasnu pozornicu Tvrđave sv. Mihovila!

Nastup na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom pridružuje se dugom popisu nadolazeće ljetne koncertne sezone za Silente. Band će u Šibenik donijeti najveće hitove iz desetljeća duge karijere, uključujući i uspješni novi singl “Sve da ima neki način” kao i prethodni “Sve što treba znat o ženi”.

Najava dolazi i u trenutku kada Silente s aktualnim singlom i dalje čvrsto drži poziciju među najemitiranijim pjesmama u nacionalnom radijskom programu. U mjesec dana od objave pjesme “Sve da ima neki način”, Silente je i dalje među top 3 singla nacionalne liste HR Top 40. Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot trenutno broji više od 300 tisuća pregleda, a nova pjesma je zasjela vrhove mnogih radijskih ljestvica diljem države.

Silente se ovim nastupom pridružuje popisu koncerata na Tvrđavi sv. Mihovila gdje će vikend ranije, 10. kolovoza, dva sjajna live benda PipsChips&Videoclips i Letu štuke održati dupli koncert.

 

ULAZNICE

Ulaznice za šibenski koncert Silentea u prodaji su preko sustava Eventim.hr i njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon se penje na 19 eura, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 22 eura.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!