HR
EN

Kampus

Edukacijski kampus Tvrđava sv. Ivana je atraktivni i vrhunski opremljen smještajni objekt na jedinstvenoj povijesnoj lokaciji. Moderna infrastruktura u unutrašnjosti srednjovjekovne tvrđave inspirativno je okruženje za rad, učenje i neponovljivo iskustvo u ovom centru kulturnih i kreativnih industrija.

Kampus je namijenjen organiziranim grupama posjetitelja u okviru:

 • studijskih posjeta
 • terenske nastave
 • ljetnih škola
 • edukacija iz kulturnih i kreativnih industrija
 • umjetničkih programa
 • team buildinga
 • sportskih kampova
 • stručnih usavršavanja
 • gastro akademija
 • konferencija
 • različitih poslovnih događanja

 

Na raspolaganju su:

SMJEŠTAJNE JEDINICE

Suvremeno uređene sobe s kupaonicom i izlazom na otvoreni atrij okupane su prirodnom sunčevom svjetlošću i savršen su izbor za smještaj sudionika za noćenje i boravak u pauzama programa.

DVORANE

Tri multimedijalne dvorane opremljene su tehnološkim rješenjima koji podržavaju programe interaktivnog učenja. U potpunosti su modularne i mogu se prilagoditi svim vašim potrebama, bilo da je riječ o predavanjima, radioničkom programu ili konferencijama.

DODATNI PROSTORI

Sve sobe imaju zajednički izlazak u otvoreni atrij za boravak i druženje, a na raspolaganju su i prostori blagovaonice, dnevnog boravka i čajne kuhinje.

Na Kampusu smo, između ostalih, ugostili i...

 • MEĐUNARODNU KONFERENCIJU 3D SEBENICO

Okupila je arhitekte, povjesničare i arheologe iz Italije i Hrvatske u istraživanju i valorizaciji šibenske fortifikacijske baštine. Međunarodna konferencija na kojoj su, između ostalog, bili predstavljeni rezultati rada talijanskih stručnjaka koji su tijekom veljače boravili u Edukacijskom kampusu, te obilazili i dokumentirali fortifikacijsku baštinu Šibenika i okolice održana je na Tvrđavi sv. Ivana.   

Dvije glavne teme su povijest i razvoj šibenskih fortifikacija te načini dokumentiranja, očuvanja i valorizacije utvrda. Uz talijanske arhitekte, arheologe, povjesničare i dizajnere, na konferenciji završni dani izlagali su i renomirani hrvatski istraživači fortifikacijske baštine.

 • SUSTAIN4SENIORS HUB

Kulturne menadžere iz Litve, Rumunjske i Hrvatske okupio je brainstorming u potrazi za inovativnim programima za seniore, spajajući kulturnu baštinu s održivošću. Četverodnevno događanje dio je programa Erasmus+ kojemu je svrha razvoj novih programa i aktivnosti, sve s ciljem sudjelovanja i angažmana osoba starije životne dobi kako bi se povećala njihova inkluzija i podigla svijest o povezanosti kulturne baštine s održivošću. 

 •  UPLIFT AKADEMIJU

Na kampusu sv. Ivana su se upoznavali, družili i učili polaznici Uplift akademije u organizaciji Mastercarda i Algebre. Vrhunski je to projekt koji hrvatskim malim poduzetnicima i obrtnicima pomaže naučiti kako predstaviti i razviti svoje poslovne ideje, poboljšati postojeće usluge i raditi na razvoju i poboljšanju svoje vizije. 

Uplifteri su na najvećoj šibenskoj tvrđavi tako poslušali vrlo zanimljiva i korisna predavanja i stekli nove poslovne kontakte, a sve uz prstohvat druženja i zabave. 

 

 

KONTAKT

Ako svoje događanje vidite upravo na Tvrđavi sv. Ivana, kontaktirajte nas! Mail uputite na ivana.lucev@tvrdjava-kulture.hr ili nas nazovite + 385 (0)91 6196 249.

Više detalja o prostoru kampusa i njegovim mogućnostima potražite u brošuri EDUKACIJSKI KAMPUS TVRĐAVA SV. IVANA

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti