HR
EN
10. kolovoza / 21:00h

Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke

Pips, Chips & Videoclips i Letu štuke stižu na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila u subotu 10. kolovoza! Fantastičan dupli koncert na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom predstavit će dva sjajna live benda.

PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS

Kao jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a ovog se ljeta vraćaju na šibensku tvrđavu na kojoj su uvijek vrlo rado viđeni i slušani! I na ovaj susret donijet će dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere te predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma 'Vesna'.

Od koncerta na stadionu Šalata o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax, Pipsi su sjajan niz nastavili listama najboljih godišnjih izdanja s 'Vesnom', čak pet Rock&Off nominacija i kao i onom za Porina u kategoriji Najboljeg rock albuma. U Šibenik dolaze pokazati zašto su koncertno jedan od najtraženijih bendova.

LETU ŠTUKE

Pridružuju im se Letu štuke, sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom, jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora. Ovaj bend već je s prvim albumom 'Letu štuke', koji je dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput 'Minimalizam', 'Šutiš' i 'Mjesto za dvoje'. Sljedeći albumi 'Proteini i ugljikohidrati', 'Brojevi računa' i novi 'Topla voda', koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti. Bend donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

ULAZNICE

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 15. travnja, po early bird cijeni od 17 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon, 1. srpnja, cijena ulaznice se penje na 20 eura. Na dan koncerta će za ulaznicu trebati izdvojiti 23 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i na svim njihovim prodajnim mjestima.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!