HR
EN

Eno-gastro Barone

Uživanje u osvježenju s pogledom može se nastaviti, no uz poštivanje propisanih mjera zaštite.

  • Prilikom svakog ulaska na Tvrđavu Barone, kao i u unutarnji prostor Barone bara, obavezno je korištenje dezinfekcijskih sredstva postavljena na ulazima i zaštitnih maski.
  • Za narudžbe napitaka molimo da pričekate naše osoblje. Osoba koja obavlja poslove u baru će vas i poslužiti, stoga vas molimo za strpljenje i razumijevanje.
  • U slučaju žurbe piće se može naručiti i na šanku, ali vas molimo da koristite zaštitnu masku pri ulasku u zatvoreni dio bara. Maske su potrebne pri svakom ulasku u objekt, uključujući i ulaske u WC.
  • Prilikom narudžbe i preuzimanja, obavezno je poštivanje razmaka od 1.5 metra.
  • Unutarnji prostor bara također je prilagođen trenutno propisanim mjerama i na raspolaganju su stolovi (razmaknuti 3 metra), dok je razmak između sjedećih mjesta 1.5 metara.
  • Unutar Barone bara pušenje je zabranjeno.
  • Stolovi i stolice na terasi složeni su po preporukama HZJZ. Molimo vas da ih ne razmještate, osim ako se radi o društvu istog kućanstva - u tom slučaju molimo da se obratite osoblju bara/ tvrđave.
  • Sav pribor koji se koristi pere se strojno, a svaka se površina nakon odlaska posjetitelja detaljno dezinficira. Molimo posjetitelje da ne sjedaju za stol koji još nije dezinficiran!
  • Ulaz u suvenirnicu nije moguć kroz prostor bara, stoga vas molimo da koristite ulaz s istočne strane.
  • Dječje igralište je otvoreno.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju i veselimo se novim susretima na tvrđavi!

 

Kava, sok, čaša vina ili ledeno osvježenje? Ponudu Barone Bara pogledajte ovdje

 

Barone terasa
Barone terasa
Barone bar
Barone bar

 

U bistrou Barone kušajte selektiranu ponudu lokalne hrane i pića -

autohtone namirnice proizvedene u okolici Šibenika i 

najbolje od izvorno hrvatskih proizvođača

ENO BARONE - vinska karta 

Autohtone sorte babića, plavine, debita, maraštine i lasina uzgojene na vinogorjima u okolici Šibenika pretočene u čaše vrhunskog vina. Uparite ih s tradicionalnim dalmatinskim namirnicama ili slatkim desertima.

 

 

 

(Zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, bistro Barone ne poslužuje hranu do daljnjega. Zahvaljujemo na razumijevanju!)

 

GASTRO BARONE - meni

Svima dobro poznate namirnice koje se vežu uz dalmatinsko podneblje - pršut, panceta, sir, maslinovo ulje - na degustacijski meni bistroa Barone donose vrijedni dalmatinski težaci, redom obiteljski proizvođač čije se namirnice odlikuju vrhunskom kvalitetom.

 

I najbolje od izvorno hrvatskih proizvođača 

U ponudi bistroa Barone predstavljeni su mali i srednji proizvođači - poticanjem njihove proizvodnje posjetiteljima pružamo proizvode vrhunske kvalitete.

UPOZNAJTE NAŠE PARTNERE!

 

Postavke pristupačnosti