HR
EN

Craft kava

LIVELY ROASTERS

Od južne Amerike, preko zagrebačke pržionice do šalice na Baroneu - to je put koji prelazi specijalitetna kava Lively Roasters. Posebnost ove kave proizlazi iz miješanja zrna iz najveće i najmanje južnoameričke države - 80% čine zrna brazilskog Montecrista i 20% San Juan Bosco iz El Salvadora.

Zrna zelene kave ubrane na plantažama, u Zagrebu se prže u malim serijama, na tjednoj bazi, čine kava čuva svoju svježinu i okus. Stopostotna arabica garantira slatkastu kavu koja podsjeća na crveno grožđe i tamnu čokoladu.  

Zahvaljujući drugačijem pristupu kavi koji prati svjetske trendove, na Tvrđavi Barone uživajte u šalici najjeftinijeg luksuza na svijetu - vrhunskoj kavi!

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom svibnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during May 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!