HR
EN
03. kolovoza / 21:00h

Kruder & Dorfmeister

Proslavljeni austrijski producentski i DJ dvojac Kruder & Dorfmeister nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila 3. kolovoza u sklopu velike svjetske turneje s kojom obilježavaju 30 godina na sceni!

Jedinstvena turneja uključivat će potpuni audio-vizualni doživljaj na odabranim pozornicama diljem svijeta, a Tvrđava sv. Mihovila jedna je od njih! Upravo su na šibenskoj tvrđavi 2018. godine Kruder & Dorfmeister imali svoj premijerni nastup u Hrvatskoj, tada su obilježili 25 godina postojanja, a sada se vraćaju obilježavajući okrugli 30. rođendan!

Kruderov & Dorfmeisterov put započeo je početkom 1990-ih s EP-om "G-Stoned" i brojnim remiksevima za izvođače poput Depeche Modea, Madonne, Bomb the Bassa i mnoge druge. Nastavili su s izdanjem dvostrukog albuma "The K&D Sessions", koji je prodan u milijunima primjeraka diljem svijeta te je učvrstio njihov status pionira downtempo žanra. Nedavno su objavili album „1995.“ koji je dobio velike pohvale kritike, što je još jedan dokaz njihove bezvremenske kvalitete.

Koncert na Tvrđavi sv. Mihovila bit će proslava impresivne karijere Krudera & Dorfmeistera, s poznatim stvarima iz njihove opsežne diskografije, ali i novim materijalom. Dvojac će na pozornici Tvrđave sv. Mihovila pratiti dinamični vizualni doživljaj koji potpisuje Jascha Suess.



ULAZNICE: 30/35€

Prvi set ulaznica dostupan je po cijeni od 30 €, a nakon toga cijena će iznositi 35 €.

Ulaznice će od srijede 24. siječnja prva 24 sata biti dostupne isključivo korisnicima Mastercard® kartica u sustavu Eventim, a svi ostali do njih mogu od četvrtka 25. siječnja u podne u sustavu Eventima i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u Kući umjetnosti Arsen.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti