HR
EN
13. srpnja / 21:00h

Ekskluzivni 24-satni presale za Mastercard® korisnike! Ulaznice su dostupne od 16. svibnja u sustavu Eventim, a najbrži kupci ostvaruju i popust od 10%!

Šibenska narodna glazba i 4 Tenora

Koncertni spektakl koji se lani rasprodao u rekordnom roku i za koji se tražila ulaznica više, ove godine se vraća na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Riječ je, naravno, o nastupu šibenskih Glazbara koji će 13. srpnja ponovno udružiti snage sa 4 Tenora!

Lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 Tenora dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu, dok s Glazbarima čine provjereno dobitnu kombinaciju!

Šibenska narodna glazba, inače najdugovječnija šibenska kulturna institucija s tradicijom dužom od 170 godina, godišnje održi tek dva koncerta uživo pa je nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najiščekivanijih događaja ljetne koncertne sezone.

Detalji o programu bit će objavljeni uskoro, no nema sumnje da je pred svima koji svoju ulaznicu osiguraju na vrijeme još jedna koncertna večer za pamćenje!

 

ULAZNICE: 130 kuna

U prodaji od16. svibnja u 12 sati, prva 24 sata dostupne ekskluzivno za Mastercard® korisnike u sustavu Eventim!

Od 17. svibnja u 12 sati dostupne:

  • online putem sustava Eventim ili
  • na fizičkim prodajnim mjestima Tvrđave kulture Šibenik - na blagajni Kuće umjetnosti Arsen članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta uz predočenje važeće članske iskaznice

 

 

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

U četvrtak 30.6., Tvrđava sv. Mihovila otvorena je za posjetitelje do 19 sati.

U petak 1.7., Tvrđava sv. Mihovila otvorena je za posjetitelje do 19 sati.

Dobro došli!