HR
EN
06. kolovoza / 21:00h

POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE

Povrat novca za kupljene ulaznice možete zatražiti od srijede 7. kolovoza. Kupci koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene tijekom naredna dva mjeseca. Nakon dva mjeseca, kupci povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na info@eventim.hr.

Povrat sredstava za ulaznice kupljene online putem sustava Eventim biti će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. Povrat se vrši na karticu s kojom je narudžba i plaćena.

Róisín Murphy - Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! - OTKAZANO

OTKAZANO!

Nažalost Róisín Murphy je zbog bolesti prisiljena otkazati svoj nastup u utorak 6. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila.
..........

Svjetska glazbena ikona Róisín Murphy s bendom dolazi 6. kolovoza na Tvrđavu sv. Mihovila i to na Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! Yammatovo, provjereno vrhunski glazbeni događaj zagrebačkog radia Yammat FM, vraća se tako u svom ljetnom izdanju u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik treći put na sv. Mihovila.

Irkinja Róisín Murphy na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko. Nakon razlaza tog sjajnog dua, ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započela je iznimno uspješnu karijeru i jačala svoj zvjezdani status sa svakim novim albumom. Počela je sa solo prvijencem Ruby Blue iz 2005., a da je vanserijska glazbenica potvrdila je još uspješnijim singlovima s Overpowered iz 2007. godine.

Nakon velikih koncertnih turneja, zamijećenih glazbenih suradnji i nekoliko izdanih albuma, s dugo očekivanim, petim studijskim izdanjem Róisín Machine nastalim u vrijeme pandemije osvaja svjetsku kritiku.

Róisín je zaljubljenica je u modu, arhitekturu, dizajn i sve lijepo. Nastupi ove fantastične art-pop umjetnice tako nisu samo glazbeni, već i vizualni spektakl. Pozornicom se kreće moćno i suvereno, a publici se uvijek iznova otkriva u kreacijama koje samo ona može iznijeti.

Publiku u Šibeniku osvojila je na fantastičnim koncertima na Tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine i na dočeku 2023. godine, a nova prilika za dobar provod stiže uskoro!

 

WARM UP & AFTERSHOW

DJ Brighton zadužen je za warm up & aftershow nakon nastupa glazbene ikone Róisín Murphy u utorak 6. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila!

Brightonova DJ karijera započela je 2007. godine, a brzo je postao prepoznat na zagrebačkoj sceni zbog svoje suptilnosti i znatiželje koje unosi u svoje setove. Redovito nastupa na festivalima kao što su Dimensions i Stop Making Sense, kao i u klubovima Robert Johnson (Frankfurt) i Ohm (Berlin), uvijek nastojeći prenijeti hipnotičku intenzivnost.

 

ULAZNICE: od 55€

Ulaznice će po cijeni od 55 eura biti dostupne su u sustavu Eventim od ponedjeljka 3. lipnja u 12 sati, prva 24 sata isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Nakon toga svi ostali do ulaznica mogu online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila i Tvrđava Barone sljedećih dana otvorene su prema sljedećem rasporedu:

Hvala na razumijevanju!

-----

St. Michael's Fortress and Barone Fortress will be open in the coming days according to the following schedule:

Thank you for your understanding!