HR
EN
02. srpnja / 21:00h

Nina Romić Trio

Srpanj na Barone Jazz Festivalu otvara sjajna kantautorica iz Zagreba Nina Romić. Ninin glas osvaja i obuzima emocijom, a njeni koncerti popraćeni vrhunskim glazbenicima putovanje su u središte vlastitog identiteta.

Nina Romić glazbeno je debitirala albumom “Daljine” 2010. godine, a drugim albumom “Ptice” osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012. Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” 2014., koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album i “Sloboda” 2018. godine.

Prošle godine glazbenica je objavila album "Jezero", osobnu priču o uronu ispod površine i pronalasku vlastitog svjetla. Osim vlastitog glazbenog stvaralaštva, Nina Romić je svojim djelovanjem izrazito doprinijela i razvoju hrvatske kantautorske scene kroz razne projekte, među kojima se posebno ističe Začarana Močvara, program koji vodi već niz godina, a bavi se afirmacijom kantautorske glazbe.

Uz Ninu, na Barone Jazz Festival u utorak 2. srpnja stižu i Jelena Galić na basu, mandolini i udaraljkama te Silvio Bočić na snare bubnju i činelama. 

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 4€ / redovna cijena 6€

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 6 eura dostupne su online putem weba Tvrđave kulture i u City Pointu. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni City Pointa ostvaruju popust na ulaznice – za njih je cijena 4 eura.

O BARONE JAZZ FESTIVALU

Od lipnja pa sve do kasnog ljeta na pozornici Tvrđave Barone izmjenjivat će se nagrađivani hrvatski i strani jazz glazbenici koji će ljubiteljima razigranih ritmova priuštiti večeri vrhunskog muziciranja. 

Više informacija o glazbenom ljetu na šibenskoj tvrđavi pratite na webu te Facebook i Instagram profilu Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti