HR
EN
14. kolovoza / 21:30h

Ljubav i krvoproliće

r. Rose Glass; Velika Britanija, SAD; 2024.; 104' (18)

Godina je 1989., a u užarenom pustinjskom krajoliku Novog Meksika odvija se priča o ekstremnom sportu, zabranjenoj ljubavi i kriminalu. Ambiciozna body-builderica Jackie, na putu prema potencijalnom ostvarenju svog sna na natjecanju u Las Vegasu, prolazi kroz uspavani gradić gdje upoznaje povučenu upraviteljicu teretane Lou. Dvije djevojke izgube glavu jedna za drugom, a njihova ljubav izazvat će pravu lavinu – divlju lančanu reakciju koja će ih uvući duboko u kriminalno podzemlje Louine obitelji, u mrežu nasilja, droge, izdaje i ubojstva.

Naslovne uloge u ovom uzbudljivom, ekstravagantnom neo-noir romantičnom trileru, premijerno prikazanom na Berlinaleu, nose briljantne Kristen Stewart i Katy O'Brian, a u maestralno odigranoj ulozi glavnog negativca nastupa Ed Harris.

Nakon podjednako osvježavajućeg debija, mješavine psihološkog trilera i body horora Saint Maud, mlada britanska redateljica Rose Glass nastavlja vješto i originalno baratati žanrovskim konvencijama: “Ljubav i krvoproliće pripovijeda priču o osveti kakvu smo već vidjeli, ali ispunjenu detaljima i specifičnostima koje nismo” (Next Best Picture).

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 3,50€/ redovna cijena 4€ 

Dostupne online i u City Pointu.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila i Tvrđava Barone otvorene su prema sljedećem rasporedu: 

- u subotu 27. srpnja Tvrđava Barone otvorena je do 19 sati

- u nedjelju 28. srpnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 13 sati

 

Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

The St. Michael's Fortress and Barone Fortress are open according to the following schedule:

Thank you for your understanding!