HR
EN
03. rujna / 21:00h

Dot-and-go Three

Dot-and-go Three, zagrebački jazz trio kojeg čine Domagoj Leljak na gitari, Nikola Šantek na klavijaturama i Pavle Golubić na bubnjevima, zasvirat će na Barone Jazz Festivalu 3. rujna. Članovi benda inače za tvrđavu Barone kažu da im je omiljena pozornica u Hrvatskoj!

Trio svira autorske kompozicije, obrade rock i grunge hitova i jazz standarde u maniri novog europskog jazza i zvuka kultne izdavačke kuće ECM.

Nikola Šantek je zagrebački jazz pijanist. Diplomirao je na Gustav Mahler Privatuniversitat fur Musik u Klagenfurtu na odjelu za jazz klavir. Nakon završetka studija vraća se u Hrvatsku, gdje surađuje s brojnim hrvatskim i inozemnim glazbenicima jazza i popularne glazbe te aktivno nastupa u Hrvatskoj i regiji. Dobitnik je nagrade Papandopulo u sklopu prvog hrvatskog natjecanja u kategoriji jazz glazbe.

Domagoj Leljak je vrsni gitarist, virtuoz koji već godinama djeluje na hrvatskoj jazz sceni. Rođen je u Zagrebu, gdje je diplomirao i doktorirao fiziku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Završio je Srednju školu za popularnu i jazz glazbu pod mentorstvom Marija Igreca, čime je formalno stekao titulu glazbenika gitarista. Surađuje sa brojnim  glazbenicima poput Krunoslava Levačića, Joe Kaplowitza, Davora Križića i Ljubice Gurdulić I drugih.

Pavle Golubić diplomirao je udaraljke na Kraljevskom konzervatoriju u Antwerpenu, a školovanje nastavio na Zagrebačkoj akademiji gdje stječe zvanje magistra muzike. Nastupao je sa brojnim domaćim i stranim velikanima jazza i bluesa: Boškom Petrovićem, Dave Samuelsom, Andy Narelom, Matijom Dedićem, Sašom Nestorovićem, Luckyem Petersonom i drugima. Zaposlen je u Glazbenoj školi „Karlovac” kao profesor udaraljki. Redovno nastupa sa raznim orkestrima i jazz ansamblima.

Kako svi zajedno zvuče uživo slušamo na Barone Jazz Festivalu u utorak 3. rujna!

ULAZNICE: Za Klub prijatelja 4€ / redovna cijena 6€

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 6 eura dostupne su online putem weba Tvrđave kulture i u City Pointu. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni City Pointa ostvaruju popust na ulaznice – za njih je cijena 4 eura.

O BARONE JAZZ FESTIVALU

Od lipnja pa sve do kasnog ljeta na pozornici Tvrđave Barone izmjenjivat će se nagrađivani hrvatski i strani jazz glazbenici koji će ljubiteljima razigranih ritmova priuštiti večeri vrhunskog muziciranja. 

Više informacija o glazbenom ljetu na šibenskoj tvrđavi pratite na webu te Facebook i Instagram profilu Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila i Tvrđava Barone otvorene su prema sljedećem rasporedu: 

- u subotu 27. srpnja Tvrđava Barone otvorena je do 19 sati

- u nedjelju 28. srpnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 13 sati

 

Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

The St. Michael's Fortress and Barone Fortress are open according to the following schedule:

Thank you for your understanding!