HR
EN
29. kolovoza / 21:00h

Black Coffee ft. Ana Uršula Najev

Jedan od najrespektabilnijih i najdugovječnijih glazbenih sastava u Hrvatskoj, Black Coffee, stiže 29. kolovoza na Tvrđavu Barone, a na pozornici će im se pridružiti glumica i pjevačica Ana Uršula Najev.

Black Coffee svoju bogatu glazbenu karijeru započeo je 1993. godine kao splitski jazz sastav a u 30 godina postojanja mijenjali su adrese, glazbene suradnike, izvrsne vokale te s lakoćom prešetavali kroz razne glazbene izričaje. Ipak kvaliteta i ljubav prema glazbi ostala je njihova konstanta.

Dugoročnost njihova postojanja, koja je prava rijetkost i na svjetskoj sceni, leži u neprikosnovenoj kvaliteti i vječitoj težnji ka perfekcionizmu izvedbe koju posjeduju ali podjednako tako i u ljubavi koju gaje prema jazzu, bluesu, funku, soulu…

U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri odsvirali su nebrojeni niz koncerata kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu te ostvarili brojne suradnje s nizom renomiranih hrvatskih i inozemnih glazbenika: Boško Petrović, Matija Dedić, Zdenka Kovačićek, Gibonni, Oliver Dragojević, Georgie Fame, Catia Werneck, Tammy McCann, Nelson Latif ...

Vrhunskim glazbenicima okupljenima u Black Coffee na Tvrđavi Barone pridružit će se talentirana Ana Uršula Najev koja će svojim glasovnim interpretacijama dodatno obogatiti jedinstvenu izvedbu. Svi koji su ih imali priliku čuti uživo slažu se kako je svojim vokalom Ana Uršula Najev ispisala nove stranice neke malo drukčije priče tria Black Coffee.

Iako prvenstveno glumica, Anu Uršulu Najev sve češće publika ima prilike vidjeti u pjevačkoj ulozi. Nastupala je već sa sjajnim orkestralnim glazbenicima, ali i održala samostalne koncerte sa svojim bendom.

"Svaki nastup s Black Coffee za mene je inspirativan. Dijeliti pozornicu s njima je čista radost. Ovu sjajnu ekipu sam upoznala u proljeće 2016. godine kad smo s Matijom Dedićem nastupali u HNK u Splitu na koncertu posvećenom Arsenu koji je nedugo prije preminuo. Prošlog ljeta se dogodila naša prva suradnja. Osjećaj je bio kao da sviramo skupa po stoti put", kaže Najev o suradnji.

Na Tvrđavi Barone slušamo ih zajedno u četvrtak 29. kolovoza u 21 sat. 


ULAZNICE: Za Klub prijatelja 4€ / redovna cijena 6€

Ulaznice po cijeni od 6 eura dostupne su online putem weba Tvrđave kulture i u City Pointu. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni City Pointa ostvaruju popust na ulaznice – za njih je cijena 4 eura.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila i Tvrđava Barone sljedećih dana otvorene su prema sljedećem rasporedu:

Hvala na razumijevanju!

-----

St. Michael's Fortress and Barone Fortress will be open in the coming days according to the following schedule:

Thank you for your understanding!