HR
EN

Javni poziv za prikupljanje ponuda za koncesijsko odobrenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na Tvrđavi sv. Mihovila

28.07.2020.

Upravno vijeće Tvrđave kulture Šibenik, u suglasnosti Grada Šibenika, raspisuje Javni poziv za prikupljanje ponuda za koncesijsko odobrenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na Tvrđavi sv. Mihovila.

Poziv se upućuje zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva u redovno radno vrijeme na Tvrđavi sv. Mihovila koja ima status kulturnog dobra. Stoga su sastavni dio poziva konzervatorske smjernice prema kojima se mora izraditi idejno rješenje budućeg prostora sa svim elementima ugostiteljstva (šank, stolice, stolovi...) u kojem ne smiju biti predviđeni građevinski zahvati. 

Predmet koncesijskog odobrenja je prostor koji se nalazi ispod konstrukcije gledališta, a daje se u koncesiju na rok od 5 godina.

Poziv traje dvadeset (20) radnih dana od dana objave, a tekst poziva i natječajna dokumentacija dostupna je na linkovima niže.

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila 13.8. za dnevne posjete zatvara u 19h zbog održavanja koncerta Gorana Bare i Majki. Ulaz na koncert je moguć od 20h.

----

Dear guests,

on August 13th St. Michael's Fortress is closing for daily visits at 7PM due to Goran Bare concert. The doors open at 8 PM for the concert.