HR
EN
18. veljače / 08:00h

Rođendansko slavlje Tvrđave Barone

I ovu nedjelju puno dobrih razloga za đir do Baronea: šetnja bedemima s vodičem, dječja radionica, VR igre, akcija u Klubu prijatelja i druga kava gratis očekuju sve posjetitelje i ovu nedjelju! 

Ulaz na tvrđavu Barone je slobodan tijekom cijele veljačea u nedjelju 19. veljače posjetitelji će od 11 sati ponovno imati priliku prošetati bedemima tvrđave u pratnji našeg vodiča, od 11.30 sati najmlađi posjetitelji okušat će se na radionici 'Portret starog Šibenika', a svi koji to žele moći će isprobati VR igre posebno osmišljene za Tvrđavu kulture.

Edukativna, zabavna i kreativna dječja radionica počinje u 11,30 sati, a budući da je broj sudionika ograničen, prijave su obavezne.  

Radionica je namijenjena djeci starijoj od 10 godina, traje oko sat vremena, a sudionici se prijavljuju na mail adresu citypoint@tvrdjava-kulture.hr do subote 17. veljače u 14 sati. Nakon radionice, posjetitelji će se u unutarnjem prostoru caffe bara na Tvrđavi Barone moći ponovno okušati u tematskim VR igrama posebno izrađenima za Tvrđavu kulture! 

Također ponavljamo akciju u caffe baru; druga naručena kava je gratis, kao i akciju 1+1 učlanjenja u Klub prijatelja šibenskih tvrđava. Članska iskaznica, uz slobodan ulaz na Tvrđavu sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone, omogućuje i povoljniju kupovinu ulaznica za brojne programe na tvrđavama i u Kući umjetnosti Arsen“, naglašavaju iz Tvrđave kulture.  

Podsjetimo, ulaz na Barone slobodan je sve do kraja veljače. Edukativne i zabavne dječje radionice održavat će se i vikendima u veljači, a novosti i informacije o programima pratite i na Instagram i Facebook profilima Tvrđave Barone.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!