HR
EN
31. kolovoza / 21:00h

Parni Valjak feat. Igor Drvenkar - RASPRODANO!

UPDATE:
Koncert Parni Valjak na Tvrđavi sv. Mihovila 31. kolovoza rasprodan je.

Parni Valjak
, jedan od najznačajnijih rock bendova u Hrvatskoj i šire 31. kolovoza nastupa na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu desete koncertne sezone jedne od naših najljepših pozornica!

„Šibenska publika i gosti sjećaju se dva fantastična koncerta Parnog Valjka na Mihovilu, 2015. i 2019. godine. Bili su to uistinu nezaboravni trenuci s Akijem Rahimovskim koji će nam uvijek ostati u srcu, a sada se radujemo jedan od najdražih bendova poslušati i u ovom novom sastavu, s Igorom Drvenkarom“, poručuju iz šibenske Tvrđave kulture.

Nakon što su svoje novo glazbeno poglavlje uživo predstavili proljetnom klupskom turnejom i  nastupima u prepunim koncertnim prostorima u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, a prije nego što stanu na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u listopadu, Parni Valjak svoje će novo poglavlje predstaviti tako uživo i šibenskoj publici na sv. Mihovilu i pridružiti se nizu sjajnih stranih i domaćih izvođača u desetoj koncertnoj sezoni.

Krajem ožujka Parni Valjak objavio je novi autorski singl “Moja glava, moja pravila” i time potvrdio nastavak suradnje s Igorom Drvenkarom. Ta odluka dočekana je uz snažnu podršku vjerne publike, koja je do svog punog izražaja došla na dosad održanim koncertima u sklopu klupske proljetne turneje. Već s prvim taktovima pomno odabranog koncertnog repertoara, koji čine svevremenski klasici poput “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, i “Zastave”, generacijski raznolika publika oduševljeno je prihvatila ovo novo poglavlje jednog od najomiljenijih hrvatskih bendova.

Glazbu i stihove nove pjesme “Moja glava, moja pravila” potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor klasika Parnog Valjka koji su odgojili generacije slušateljica i slušatelja. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda. Pjesma je vrlo brzo zauzela i vodeće mjesto službene HR Top 40 liste domaćeg radijskog prostora i na broju 1 provela čak šest uzastopnih tjedana!

ULAZNICE
Prvi set ulaznica po cijeni od 25 € dostupan je od ponedjeljka 20. lipnja u sustavu Eventim, ekskluzivno korisnicima Mastercard® kartica prva 24 sata. Svi ostali po svoje ulaznice mogu od utorka 21. lipnja u podne, u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust pri kupnji. Drugi set ulaznica bit će dostupan po cijeni od 30 eura. 

Postavke pristupačnosti