HR
EN
03. kolovoza / 21:00h

Daniel Caccia & Organ Trio

Koncertom Daniela Caccije i Organ Tria u sklopu Barone Jazz festivala 3. kolovoza slavimo 100 godina rođenja legendarnog pjevača i skladatelja Ive Robića.

Besmrtne Robićeve hitove u vrhunskim jazz aranžmanima izvodit će nagrađivani mladi pjevač Daniel Caccia u pratnji gitarista Ratko Zjače, pijanista Renata Chicca i bubnjara Jože Zadraveca. Na repertoaru će se naći i europske jazz uspješnice.

Daniel Caccia

Danijel Caccia iza sebe ima priznaje za najboljeg mladog pjevača časopisa DownBeat 2013. godine, nagradu Porin za najbolji jazz album uz Jazz orkestar HGM-a 2014. godne te nominaciju za nagradu 'Echo Jazz Awards' kao pjevač godine 2016. godine.

Ratko Zjača

Nagrađivani skladatelj i umjetnik Ratko Zjača, nadaleko poznat kao tehnički napredan gitarist i svestran svirač, pokriva mnoge glazbene žanrove, ali je najpoznatiji po svom radu u modernom jazzu i improvizaciji.

Renato Chicco

Renato Chicco cijenjeni je talijansko-slovenski jazz pijanist, orguljaš, skladatelj i glazbeni pedagog iznimno omiljen među hrvatskim jazz fanovima.

Jože Zadravec

Slovenski jazz bubnjar osim što je perfekcionist na svom instrumentu, također je i vrlo uspješan glazbeni producent i predavač u glazbenim školama.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eura online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti