HR
EN
20. rujna / 21:00h

Dani Sun & The Moonshines

Nova svestrana autorica na domaćoj glazbenoj sceni, vokalistica Dani Sun, okupila je vrhunski bend Moonshines i zajedno su stvorili jedinstveni plesni zvuk nošen ugodnim vibracijama koji možete poslušati uživo na Tvrđavi Barone!

Moonshinere čine Toma Cukrov na klavijaturama i vokalu, Ante Juričev - Martinčev - Coto na basu, Ivan Ousenek - Juva na bubnjevima, Ante Antić - Double A na perkusijama i rap dionicama te Neven Cukrov na gitari i pratećem vokalu.

Dani je s ovim talentiranim glazbenicima surađivala na snimanju albuma Step into Nirvana, kada se nakon dugogodišnje stanke ponovno okušala u skladanju novih tema za svoj drugi samostalni nosač zvuka, nastao u vrijeme lockdowna.

Step into Nirvana nastao je iz čiste ljubavi i samim time predstavlja moju ljubav prema muzici, neuvjetovanu ljubav prema sebi i životu, kao i prema izvornoj, duhovnoj realnosti“, kaže Dani Sun koja autorski potpisuje svu glazbu na tom drugom samostalnom izdanju.

Zakoračite u magiju zvuka na Baroneu uz Dani Sun & The Moonshines!

 

ULAZNICE: 4€ (30,41kn) za Klub prijatelja / 6€ (45,21 kn) redovna cijena

Ulaznice za koncert  po redovnoj cijeni dostupne su online i u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju svoj popust pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti