HR
EN
20. lipnja / 21:00h

Koncert je rasprodan.

Čarobni mjuzikl - RASPRODANO!

Koncertom Čarobni mjuzikl 20. lipnja na Tvrđavi Barone obilježava se Svjetski dan glazbe uz vrhunske vokaliste, tenora Đanija Stipaničeva, mezzosopranisticu Neru Gojanović i pijanisticu Gordanu Pavić koji će pod zajedničkim nazivnikom 'Čarobni mjuzikl' izvesti pjesme iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala.

Dvije šibenske akademske glazbenice iza sebe imaju suradnju dugu 18 godina u kojoj broje preko petsto nastupa, no svaki put iznova oduševljavaju svježim konceptima, novim programima i vrhunskom izvedbom. Ovaj će im se put na pozornici pridružiti zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, poznati kazališni tenor Đani Stipaničev.

Na repertoaru će se naći pjesme iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala, kao što su Priča sa zapadne strane, Čarobnjak iz Oza, Fantom iz opere, Kosa, ali i onih domaćih - Jalta, Jalta, Tko pjeva zlo ne misli, Gubec Beg i Dundo Maroje. 

Ulaznice za koncert s početkom u 21 sat dostupne su po cijeni od 6 eur online i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od 10% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti