HR
EN
02. rujna / 20:00h

12. Croatian Travel Festival

Croatian Travel Festival će u svom dvanaestom izdanju putnike i putopisce okupiti u Šibeniku od 31.08. do 03.09.2023. 

Bogati program festivala održat će se na staroj, dobro poznatoj lokaciji kluba Azimut, dok će se u subotu 2. rujna, večernji dio programa održati na Tvrđavi Barone!

Croatian Travel Festival u ovogodišnjem izdanju u Šibenik dovodi Gordana Giričeka te Hazena Audela koje će u okviru trećeg dana održavanja festivala ugostiti poznati urednik, voditelj te autor više putopisnih serijala Goran Milić.


PROGRAM NA TVRĐAVI BARONE 

 

SUBOTA 02.09.2023. 

 

• 20:00h, Goran Milić i Gordan Giriček - [NBA i ostala putovanja života] 
Kao uspješan košarkaš tijekom karijere puno je putovao zbog sportskih obaveza, a kada je završio profesionalnu karijeru odlučio je u ritmu kreiranom po svom guštu upoznavati nove destinacije, ljude i kulture. Goranu Miliću otkrit će zašto mu poseban užitak donose putovanja na motoru.


         
• 21:15h, Goran Milić i Hazen Audel - [Primal Survivor]                              
Hazen Audel je američki avanturist koji već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije koja se emitira na kanalu National Geographic.  U razgovoru s Goranom Milićem CTF publici će kako se preživljava u divljini otkriti uživo. Od 2014. do danas Audel je producirao veliku TV seriju, „Survive the Tribe“, a potom i „Primal Survivor“ koji se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala. 

 

Cijeli program festivala provjerite na linku.

 

ULAZNICE

Ulaz na predavanje je slobodan.

Postavke pristupačnosti