HR
EN
08. kolovoza / 21:00h

Održavanje koncerta definitivno je otkazano.

OTKAZANO - Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet

NOVO 

Koncert Michaele Rabitsch & Robert Pawlik Quarteta definitivno je otkazan.  Ukoliko su ulaznice za koncert kupljene online, povrat novca moguće je zatražiti na servisu Moje karte, a povrat novca za fizički kupljene ulaznice ostvaruje se u Kući umjetnosti Arsen - do 25.8.2022.

RANIJE

Koncert koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.


Bečki „prvi par jazza“ predstavlja na Tvrđavi Barone izvanredno raznoliko i sofisticirano glazbeno iskustvo, sa svojim prepoznatljivim zvukom jazza začinjenog s daškom „svijeta“!

Projekt bend imena Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet iz Austrije udružuje sa hrvatskom vizualnom umjetnicom Ninom Šegović koncertom na Tvrđavi Barone 8.8.!

Michaela Rabitsch, vrhunska austrijska jazz trubačica i pjevačica te njen genijalni partner, gitarist Robert Pawlik, skladali su cijeli repertoar benda. Njihove melodije ukorijenjuju se s jedne strane u melodičnim stilovima jazz tradicije, poput Hardbopa, Swinga, Modern Jazza, New Orleans Second Linea i Bluesa, a, s druge strane, čine fuzije s elementima indijske, afričke, latinoameričke ili balkanske glazbe.

Njihove pjesme inspirirane su brojnim turnejama po Europi, Aziji, Americi i Africi, s više od 1500 koncerata u 50 zemalja, sviranjem u intimnim jazz klubovima, kao i na velikim pozornicama i međunarodnim festivalima diljem svijeta.

 

 

Nina Šegović svojim spotovima izražava glazbu u stvarnom vremenu, a glazbenim tonovima i ritmovima dodaje efekte ili vizualne reakcije. Motivi u njezinim video radovima vezani su uz četiri elementa prirode – vodu, vjetar, vatru i zemlju, koje izražava videima u obliku igre svjetla i sjene. Kroz vizualni prikaz glazbe putem manipulacije vlastitih video impresija koje u svojoj biti sadrže pokret očituje nedostajući – peti – element.

Michaela Rabitsch  - vokal, truba, rog
Robert Pawlik – gitara
Joe Abentung – bas,
Anđelko Stupar – bubanj,
Nina Šegović – video impresije

 

ULAZNICE

Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 60 kuna online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust pri kupnji ulaznica, cijena je za njih 40 kuna.

 

Postavke pristupačnosti