HR
EN
14. kolovoza / 21:00h

Marc Almond

ULAZNICE: 310 kn

 

Svjetska ikona glazbene pop kulture ponovo će nastupiti u Hrvatskoj 14. kolovoza 2021.! Ekskluzivnim koncertom u jedinstvenoj atmosferi na tvrđavi, pred nešto više od tisuću najvjernijih fanova, Marc Almond izvest će svoje najveće glazbene uspješnice koje su prodale preko 30 milijuna nosača zvuka.

Vjerojatno najpoznatiji po razdoblju provedenom s Davidom Ballom u elektro-pop senzaciji Soft Cell proslavljenoj s klasikom Tainted Love. Zahvaljujući uzbudljivim početcima, žanrovski raznolik i inovativan, Almond je glazbeni put nastavio samostalnom karijerom. Svevremenski hitovi i suradnje poput one s Geneom Pitneyjom na Something's Gotten Hold of My Heart ili pak s Bronski Beatom na I Feel Love zavrijedile su mu status pop-ikone kojeg je nastavio graditi kazališnim izvedbama, proznim i poetskim stvaralaštvom te interpretacijama ruskih romansi i eksperimentalnih rock opera.

U 24 solo albuma prohujao je lepezom žanrova – od elektronike, post punka, rocka do velikih balada i ruskog folka. Obožavatelji već dugi niz godina uživaju u klasicima Tears Run Rings, The Idol, Jacky i What Makes a Man a Man, a istovremeno i recentnijim hitovima poput Child Star, Scar i A Kind of Love.

Ponosan, drzak i vječno svoj, Almond je krajem siječnja 2020. godine izdao album Chaos And A Dancing Star kojim je osvojio glazbenu kritiku i obožavatelje.

 

ULAZNICE SU U PRODAJI:

 

Postavke pristupačnosti