HR
EN
19. kolovoza / 21:30h

STRANA B: More Love Ensemble

Sastav samoprozvanog baseless fusion koncepta čine autorica i vokalistica Melita Lovričević, klavirist i aranžer Petar Ćulibrk, te bubnjar i aranžer Enos Kulger,  redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima. 2017. godine izdaju svoj prvi live album crossover glazbe More Love To Tchaikovsky, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu. Toj su listi nadodali i pozornicu Tvrđave Barone.

Sastav sa internacionalnom postavom i karijerom, nakon crossover albuma publici se predstavlja sa autorskim albumom Waking up. Album donosi autorske kompozicije, kao i nekoliko obrada tradicionalnih pjesama. Za potpuni zvuk na prvom singlu s albuma, Thoughts of you and blue, kao posebni gost pridružio im se renomirani i svestrani gitarista Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji. Album su predstavili i na najvećem festivalu kulture u Pekingu, te su se kao ambasadori domaće glazbe i umjetnosti nedavno vratili i sa kraće turneje u Maroku.

 

Dragi posjetitelji, 7. prosinca ulaz na Tvrđavu Barone slobodan je svim posjetiteljima kako bi s vrha grada popratili 20. šibensku regatu krstaša.

Uživajte u posjetu!

----

Dear visitors, on December 7th Barone Fortress will have OPEN DOORS DAY as the 20th Šibenik Cruiser Regatta takes place. The fortresses will be open from 9 AM to 4 PM, without admission.

Enjoy your visit!