HR
EN
15. lipnja / 21:30h

STRANA B: Scifidelity Orchestra

Groznica šibenske noći zahvatit će grad, a i Tvrđavu Barone. Plesni taktovi vladat će pozornicom nad gradom zaslugom Scifidelity Orchestra! Majstori jazza tvrđavu će vratiti u zlatno doba plesnjaka, retro zvukom kojem je teško odoljeti.

Fantastična energija koja oživljava i najstarije kosti odlika je kojom su osvojili simpatije šire javnosti nastupom na Supertalentu prije dvije godine. Bilo da se radi o univerzalnim jazz standardima ili originalnim autorskim djelima koje izvode, svaki put iznova na publiku uspiju prenijeti zaraznu pozitivnu energiju. Dosada su nastupali u klubovima i na ulicama diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije i Njemačke, a tom će popisu nadodati i pozornicu Tvrđave Barone gdje stižu u aktualnom sastavu: Filip Horvat (trombon), Stjepan Horvat (kontrabas), Benjamin Horvat (banjo) i Robert Pajić (klarinet)

Sastav stilom i zvukom donosi vanzemaljske novitete i neuobičajene forme kojima garantira nezaboravan glazbeno-scenski doživljaj na tvrđavi. Osim u vrhunskom muziciranju posjetitelji mogu uživati u okusima lokalnih delicija i pića, te pogledu na vatromet koji će obasjati nebo nad gradom.

Savršen je to način da se otvori nova sezona Strane B. I ovog će ljeta pozornica Tvrđave Barone biti ispunjena bogatim večernjim programom koji će u cijelosti biti najavljen uskoro.

Ulaz slobodan članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom!

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, radno vrijeme šibenskih tvrđava do daljnjega je od 9 do 20 sati.

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, opening hours of Šibenik fotresses are from 9 AM to 8 PM until further notice.