HR
EN
25. svibnja / 20:00h

City Point u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, radi od 9 do 20 sati kako bi članovi Kluba i sudionici festivala mogli preuzeti svoje ulaznice za predavanje. Ulaz na predavanje biti će omogućen samo posjetiteljima s važećom ulaznicom.

Predavanje: Levison Wood & Goran Milić - Croatian Travel Festival

Najveći spektakl ovogodišnjeg izdanja Croatian Travel Festival predavanje je britanskog novinarskog i avanturističkog fenomena Levisona Wooda i novinarske i putničke legende Gorana Milića.

 

20:00 h Goran Milić: Cuba SÌ, Cuba NO
Nakon 60 godina borbe za socijalističko društvo pravde i jednakosti, koliko se postiglo? Kako žive Kubanci, u državi koju svake godine posjeti između 4 i 5 milijuna turista? Brojne zanimljivosti o prvoj komunističkoj zemlji na Zapadu ispričat će vam Goran Milić.
 
21:00 h Levison Wood: Walking the Himalayas
Svima poznati dokumentarac emitiran je HRT-u, a njihov kreator, nagrađivani novinar Levison Wood dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila ispričati priču o svojim putovanjima. Njegovi poduhvati poznati kao "Walking The..." trilogija zvuče gotovo nestvarno, a koliko je to zapravo stvarno i impresivno doznat ćete iz prve ruke! Tko je bolji sugovornik Levisonu nego Goran Milić - mora se priznati, ovo će biti jedan jako zanimljiv intervju.

Dva neprikosnovena putnika i priznata novinara jedan nasuprot drugog - to će biti doista noć za pamćenje!

 

Ulaznicu za ovaj jedinstveni događaj moći ćete kupiti od 3. svibnja po cijeni od 70 kuna:

  • na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: ulazi Tvrđava sv. Mihovila i Barone te City Pointu šibenskih tvrđava - Don Krste Stošića 1, Šibenik;
  • putem online sustava Eventim i Croatia Tickets

 

ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA!

Uz predočenje važeće članske iskaznice članovi Kluba u City Pointu mogu preuzeti svoju ulaznicu, i to jednu ukoliko se radi o individualnom članstvu, odnosno dvije ako se radi o obiteljskoj članskoj iskaznici.

 

FESTIVALSKA KNJIŽICA/ PUTOVNICA

Festivalske knjižice/putovnice zainteresirani mogu preuzeti od 15. svibnja u City Pointu tijekom radnog vremena (ponedjeljak petak 9 – 16 sati, subota 9 – 14 sati) te na predavanjima koja će se održati tijekom festivalskih dana. 

Na svakom predavanju gosti dobivaju pečate - knjižicu sa 3 prikupljena pečata moći će zamijeniti za gratis ulaznicu u City Pointu, najkasnije na dan predavanja, 25. svibnja, do 20 sati.

Usto, volonteri koji će sudjelovati na akcijama čišćenja podmorja šibenske obale "Adria Aid - za čisti Jadran!" u svojim će festivalskim knjižicama dobiti jedan pečat, te i njih gratis ulaznica čeka u City Pointu. Zainteresirani volonteri mogu se prijaviti putem maila info@hrvatskiklubputnika.com.

 

City Point u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, radi od 9 do 20 sati kako bi članovi Kluba i sudionici festivala mogli preuzeti svoje ulaznice za predavanje. Ulaz na predavanje biti će omogućen samo posjetiteljima s važećom ulaznicom.