HR
EN
25. svibnja / 20:00h

City Point u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, radi od 9 do 20 sati kako bi članovi Kluba i sudionici festivala mogli preuzeti svoje ulaznice za predavanje. Ulaz na predavanje biti će omogućen samo posjetiteljima s važećom ulaznicom.

Predavanje: Levison Wood & Goran Milić - Croatian Travel Festival

Najveći spektakl ovogodišnjeg izdanja Croatian Travel Festival predavanje je britanskog novinarskog i avanturističkog fenomena Levisona Wooda i novinarske i putničke legende Gorana Milića.

 

20:00 h Goran Milić: Cuba SÌ, Cuba NO
Nakon 60 godina borbe za socijalističko društvo pravde i jednakosti, koliko se postiglo? Kako žive Kubanci, u državi koju svake godine posjeti između 4 i 5 milijuna turista? Brojne zanimljivosti o prvoj komunističkoj zemlji na Zapadu ispričat će vam Goran Milić.
 
21:00 h Levison Wood: Walking the Himalayas
Svima poznati dokumentarac emitiran je HRT-u, a njihov kreator, nagrađivani novinar Levison Wood dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila ispričati priču o svojim putovanjima. Njegovi poduhvati poznati kao "Walking The..." trilogija zvuče gotovo nestvarno, a koliko je to zapravo stvarno i impresivno doznat ćete iz prve ruke! Tko je bolji sugovornik Levisonu nego Goran Milić - mora se priznati, ovo će biti jedan jako zanimljiv intervju.

Dva neprikosnovena putnika i priznata novinara jedan nasuprot drugog - to će biti doista noć za pamćenje!

 

Ulaznicu za ovaj jedinstveni događaj moći ćete kupiti od 3. svibnja po cijeni od 70 kuna:

  • na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: ulazi Tvrđava sv. Mihovila i Barone te City Pointu šibenskih tvrđava - Don Krste Stošića 1, Šibenik;
  • putem online sustava Eventim i Croatia Tickets

 

ZA ČLANOVE KLUBA PRIJATELJA!

Uz predočenje važeće članske iskaznice članovi Kluba u City Pointu mogu preuzeti svoju ulaznicu, i to jednu ukoliko se radi o individualnom članstvu, odnosno dvije ako se radi o obiteljskoj članskoj iskaznici.

 

FESTIVALSKA KNJIŽICA/ PUTOVNICA

Festivalske knjižice/putovnice zainteresirani mogu preuzeti od 15. svibnja u City Pointu tijekom radnog vremena (ponedjeljak petak 9 – 16 sati, subota 9 – 14 sati) te na predavanjima koja će se održati tijekom festivalskih dana. 

Na svakom predavanju gosti dobivaju pečate - knjižicu sa 3 prikupljena pečata moći će zamijeniti za gratis ulaznicu u City Pointu, najkasnije na dan predavanja, 25. svibnja, do 20 sati.

Usto, volonteri koji će sudjelovati na akcijama čišćenja podmorja šibenske obale "Adria Aid - za čisti Jadran!" u svojim će festivalskim knjižicama dobiti jedan pečat, te i njih gratis ulaznica čeka u City Pointu. Zainteresirani volonteri mogu se prijaviti putem maila info@hrvatskiklubputnika.com.

 

City Point u petak i subotu, 24. i 25. svibnja, radi od 9 do 20 sati kako bi članovi Kluba i sudionici festivala mogli preuzeti svoje ulaznice za predavanje. Ulaz na predavanje biti će omogućen samo posjetiteljima s važećom ulaznicom.

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom svibnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during May 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!