HR
EN
20. lipnja / 21:00h

Klapa Bonaca & gosti

FOTOGALERIJA:

 

Klapa Bonaca koncertom na Tvrđavi sv. Mihovila, 20. lipnja obilježit će četrdesetu godinu svog djelovanja. Večer puna emocija označit će vrhunac bogate karijere šibenske klape, koja će i nakon ovog slavlja nastaviti svoj rad obilježen ljubavlju prema glazbi.

Slavljeničkom koncertu pridružiti će se brojni gosti među kojima su Zorica Kondža, Tedi Spalato, pijanistica Gordana Pavić i Nera Gojanović. Dio koncertne večeri posvećen je voljenom prijatelju klape, Oliveru Dragojeviću, a upravo će njegov sastav Dupini instrumentalno pratiti cjelovečernji program. Šibenskoj publici klapa je pripremila još iznenađenja – o čemu se radi saznat će se u narednim mjesecima!

Bonaca će u toploj ljetnoj večeri na tvrđavu donijeti glazbeni presjek dugogodišnje karijere. Zidinama tvrđave tokom večeri odzvonit će neke od uspješnica poput „Dalmacijo, slušaj ovo“, „U lipoj toj Dalmaciji“, „Oči boje lavande“, „Ludo more“, „Ljubav će prominiti sve“…

 

CIJENA ULAZNICA: 100 kn

Ulaznice su u pretprodaji od 11. ožujka, na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava:

  • na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone
  • u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik)
    • 10% popusta ostvaruju članovi Kluba Tvrđava (individualni članovi na kupnju jedne, a vlasnici obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice)
    • 5% popusta ostvaruju vlasnici kartica Addiko banke 

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta.