HR
EN
06. lipnja / 11:00h

Conventa Trend Bar

Radionica namijenjena prvenstveno organizatorima događaja te menadžerima destinacija, koji su u opuštenoj atmosferi otvorili raspravu o tome kako djeluje MICE marketing i zašto, održala se na Tvrđavi Barone. Organizator radionice je slovenska marketinška agencija Toleranca Marketing koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnih kongresa i konferencija, poslovnih susreta i osmišljavanja kreativnih projekata. 

Radionica pod nazivom Što djeluje u MICE marketingu i zašto? odgovorila je na brojna pitanja poput zašto klasične metode ne djeluju uvijek? Što moramo znati da bismo na pravi način zadovoljili te služili našim potrebama? Usto, predstavljeni su praktični primjeri odgovarajućih alata i tehnika za uspješniji marketing.

 

 

 

Dragi posjetitelji, 7. prosinca ulaz na Tvrđavu Barone slobodan je svim posjetiteljima kako bi s vrha grada popratili 20. šibensku regatu krstaša.

Uživajte u posjetu!

----

Dear visitors, on December 7th Barone Fortress will have OPEN DOORS DAY as the 20th Šibenik Cruiser Regatta takes place. The fortresses will be open from 9 AM to 4 PM, without admission.

Enjoy your visit!