HR
EN
10. kolovoza / 21:00h

ÂME & HVOB - Collage Events

ULAZNICE: 240 kn ex-Yu regija / 300 kn ostali 

 

Âme (Innervisions) su nebrojeno puta nastupali u klubovima te na festivalima u Hrvatskoj, no ovog puta će se predstaviti u live izdanju u prekrasnom ambijentu Tvrđave svetog Mihovila u Šibeniku. 

Live svirke su poslastica za mnoge koji od elektroničke glazbe žele više od DJ nastupa, a savršena kombinacija originala, remixeva i posebno aranžiranih izdanja ovog popularnog dvojca neponovljivo su  iskustvo koje jednostavno tjera na ples.

Uz Âme u Šibeniku će nastupiti popularni elektronički duo HVOB (Her Voice Over Boys). Iz Beča su svojom nenametljivom ugodnom kombinacijom elektronike, ambienta i oldschool housea upotpunjenom vokalima krenuli u glazbeni pohod po svijetu. Od 2012. izdali su četiri albuma, a posljednji svježe objavljeni Rocco promovirat će na sv. Mihovilu.

Nakon ovih dvaju nastupa zabava se nastavlja uz LHF Showcase. Riječ je o predstavljanju poznatog Lighthouse Festivala. U Šibeniku će publiku rasplesati njihovi rezident DJ-i Vince i Thome iz Beča.

Ulaznice su dostupne od 15. travnja u sustavu Entrio.

 

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog niže cijene Ex-Yu ulaznica, na ulazu će se provjeravati Osobne iskaznice ili putovnice. Samo posjetiteljima iz Ex-Yu zemalja s važećim dokumentom (posjetitelji iz: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova) će biti omogućen ulazak sa jeftinijim ulaznicama.

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom svibnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during May 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!