HR
EN

Plaćajte svojim Mastercard® karticama na šibenskim tvrđavama i ostvarite brojne pogodnosti.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard® kartica koje će trajati sve do kraja 2023.! 

 

MASTERCARD OTVARA VRATA TVRĐAVA

Najlakši način da istražite tvrđave je uz vašu Mastercard karticu! Od svibnja do rujna ove godine korisnici Mastercard kartica nedjeljom ostvaruju 10% popusta pri kupnji objedinjenih dnevnih ulaznica, na lokaciji ili putem web shopa Tvrđave kulture!

U cijenu je uključeno i korištenje digitalnih sadržaja na tvrđavama - od 3D mapping projekcija i audio vodiča na Mihovilu do ture proširene stvarnosti na Baroneu. Doživite prošlost tvrđava na novi način.

 

JEDINSTVENE GLAZBENE VEČERI

Bili ste na koncertima u dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste, dok ne doživite koncert na Tvrđavi sv. Mihovila! Pozornica tvrđave ove godine slavi svoj deseti rođendan, pa je i popis izvođača koji će ovog ljeta nastupiti na Mihovilu poseban, slavljenički.

Korisnicima Mastercard kartica omogućen je ekskluzivni 24- satni online presale za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim. Detalji o pretprodaji ulaznica za pojedini koncert pratite unutar stranice programa, a najave pratite i na društvenim mrežama Tvrđave sv. Mihovila (Facebook i Instagram).

TRAJNE USPOMENE

Sve do kraja godine korisnici Mastercard kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama Tvrđave kulture - na tvrđavama Sv. Mihovila i Sv. Ivana i Barone Shopu te u City Pointu Tvrđave kulture u samom centru grada. Time trenutke provedene na tvrđavama i u Šibeniku mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

 

TRENUTCI U KUĆI SVIH UMJETNOSTI 

Korisnike Mastercard kartica pogodnosti čekaju i pri online kupnji ulaznica za programe Kuće umjetnosti Arsen. Pri kupnji ulaznica za vrhunske filmove, koncerte, plesne izvedbe i još mnogo više oni ostvaruju 10% popusta.

 

MASTERCARD PRICELESS

I doživljaji na šibenskim tvrđavama dio su platforme Priceless.com. Kroz platformu se korisnicima Mastercard kartica nudi prilika da nauče ili dožive nešto novo i jedinstveno kroz niz posebno osmišljenih iskustava.

Što je Tvrđava kulture u suradnji s Mastercardom pripremila za zaljubljenike u povijesnu baštinu, fine gastronomske priče i jedinstvene zalaske sunca saznajte na stranici Priceless.com.

Iskustva su dostupna do kraja 2023. godine.

 

 

Postavke pristupačnosti