HR
EN

Plaćajte svojim Mastercard® karticama na šibenskim tvrđavama i ostvarite brojne pogodnosti.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard® kartica koje će trajati sve do kraja 2022.! 

 

MASTERCARD OTVARA VRATA TVRĐAVA

Najlakši način da istražite tvrđave je uz vašu Mastercard karticu! Do kraja 2022. korisnici Mastercard kartica ponedjeljkom ostvaruju 10% popusta pri kupnji dnevnih ulaznica! U cijenu je uključeno i korištenje digitalnih sadržaja na tvrđavama - od 3D mapping projekcija i audio vodiča na Mihovilu do ture proširene stvarnosti na Baroneu. Doživite prošlost tvrđava na novi način.

 

JEDINSTVENE GLAZBENE VEČERI

Bili ste na koncertima u dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste, dok ne doživite koncert na Tvrđavi sv. Mihovila!

Korisnicima Mastercard kartica omogućen je ekskluzivni 24- satni online presale za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim. Usto, najbrži korisnici ostvaruju i 10% popusta pri kupnji ulaznica. 

Detalji o pretprodaji ulaznica za pojedini koncert pratite unutar stranice programa, a najave pratite i na društvenim mrežama Tvrđave sv. Mihovila (Facebook i Instagram).

 

ZA FILMOFILE

Ljetne filmske večeri na Tvrđavi Barone već sedmu godinu na veliko platno donose pažljivo probrane naslove domaće, europske i svjetske nezavisne produkcije od kojih je većina imala hrvatske premijere unutar glavnih igranih i dokumentarnih konkurencija naših najznačajnijih festivala u Hrvatskoj.

Pri online kupnji ulaznica putem webshopa Tvrđave kulture za  naslove srijedom korisnici Mastercard kartica ostvaruju popust od 10%.

 

TRAJNE USPOMENE

Od početka ožujka korisnici Mastercard kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama Tvrđave kulture - na Tvrđavi sv. Mihovila i Barone shopu, te od lipnja na Tvrđavi sv. Ivana i preuređenom prostoru City Pointa, u samom centru grada. Time trenutke provedene na tvrđavama i u Šibeniku mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

 

TRENUTCI U KUĆI SVIH UMJETNOSTI 

Korisnike Mastercard kartica pogodnosti čekaju i pri online kupnji ulaznica za programe Kuće umjetnosti Arsen - tada oni ostvaruju 10% popusta.

 

Postavke pristupačnosti