HR
EN

Započnite nešto neprocjenjivo!

08.03.2021.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica koje će trajati od početka ožujka sve do kraja listopada.

Svi posjetitelji koji su ujedno i korisnici navedenih kartica na tvrđavama sv. Mihovila i Barone te u City Pointu subotom ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica za dnevni posjet. Ulaznice za posjet tvrđavama uključuju i uživanje u njihovim sadržajima. Primjerice, posjetitelji Tvrđavu Barone mogu razgledati uz pomoć audio vodiča i tehnologije proširene stvarnosti.

Osim toga, Mastercard i Maestro korisnici ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama na tvrđavama ili u City Pointu tijekom trajanja promotivnog razdoblja. Time trenutke provedene na tvrđavama mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

Važno je spomenuti i pogodnosti vezane za večernja događanja koja se odvijaju na jedinstvenoj lokaciji koja je u kratkom vremenu postala prestižna pozornica pod otvorenim nebom - Tvrđavi sv. Mihovila. Korisnicima Mastercard i Maestro kartica omogućeno je ekskluzivno pravo kupnje ulaznica za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim.

Tvrđava kulture Šibenik & Mastercard vas poziva da započnete nešto neprocjenjivo!

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti