HR
EN

Uz iskaznicu Kluba prijatelja do popusta u suvenirnicama šibenskih tvrđava

02.07.2020.

Vikend pred nama nova je prilika za druženje na šibenskim tvrđavama. Uz šetnju, vrhunsku kavu, čašu vina ili sladoled, članovi Kluba prijatelja imaju još jedan razlog za posjet!

U nadolazećem vikendu, 4. i 5. srpnja, Tvrđava kulture članovima Kluba poklanja popust od 20% na cjelokupan asortiman suvenirnica na tvrđavama sv. Mihovila i Barone, te u City Pointu

Na policama suvenirnica prezentirani su suveniri stvoreni i dizajnirani u Šibeniku koje turisti već godinama kupuju kako bi odnijeli djelić Šibenika sa sobom, ali i brojni originalni proizvodi koji su lokalni mali i srednji poduzetnici dizajnirali s mnogo pažnje kako bi prenijeli duh dalmatinskog područja i načina života - uz malo mašte svaki od njih postaje i idealan poklon za najdraže.

Važno je napomenuti da se navedeni popust ne odnosi na već snižene artikle i poklon pakete. 

 

Dragi posjetitelji,

Tvrđava sv. Mihovila 13.8. za dnevne posjete zatvara u 19h zbog održavanja koncerta Gorana Bare i Majki. Ulaz na koncert je moguć od 20h.

----

Dear guests,

on August 13th St. Michael's Fortress is closing for daily visits at 7PM due to Goran Bare concert. The doors open at 8 PM for the concert.