HR
EN

Šibenske tvrđave u očima lokalaca najprepoznatljivi primjer uspješnih EU projekata

24.03.2021.

Prema rezultatima istraživanja stavova javnosti o kohezijskoj politici Europske unije na području Šibensko-kninske županije, šibenske tvrđave (odnosno projekti njihove obnove) uvjerljivi su broj jedan kada je u pitanju prepoznatljivost realiziranih EU projekata na ovom području. 

Istraživanje je provela tvrtka Krug d.o.o. i Šibenski portal u okviru provedbe projekta EU ŠibAJ TV!, financiranog sredstvima Europske komisije. Cilj istraživanja bio je saznati koliko su građani županije upoznati s kohezijiskom politikom EU i kako je percipiraju na lokalnoj razini, a provedeno je putem online anketa i fokus grupa u razdoblju od listopada 2020. godine do veljače 2021. godine. 

Rezultate istraživanja koje je namijenjeno donositeljima odluka u Šibensko-kninskoj županiji, istraživačima koji se bave percepcijom učinaka kohezijske politike EU na lokalnoj razini te trenutnim i potencijalnim korisnicima europskih fondova možete pogledati na poveznici.

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

Koncert Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.

U ponedjeljak, 8.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 19:30 sati.

srijedu, 10.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

Dobro došli!