HR
EN

Poziv programerima - krenula javna nabava za razvoj VR sadržaja na šibenskim tvrđavama

14.09.2021.

Tvrđava kulture Šibenik jučer je objavila javnu nabavu za usluge digitalne i virtualne produkcije i postprodukcije, koja se provodi u sklopu projekta EMOUNDERGROUNDS. Ukupna procijenjena vrijednost iznosi 411.240,00 kn neto, a po završetku postupka odabrani ponuditelj će razviti VR sadržaj koji će posjetitelji sljedeće godine moći koristiti na tvrđavama Sv. Mihovila i Sv. Ivana.

Provedba projekta EMOUNDERGROUNDS (EMOtional technologies for the cultural heritage valorization within cross border UNDERGROUNDS) sufinancirana je iz programa transnacionalne suradnje Interreg ADRION, u iznosu od 85% vrijednosti. Ukupna vrijednost iznosi 2.599.994,86 eura, dok budžet Tvrđave kulture iznosi nešto manje od 2 milijuna kuna (264.387,78 eura). Upravo je implementacija VR tehnologije u svrhu storytellinga na šibenskim tvrđavama – što obuhvaća razvoj sadržaja i nabavu opreme – najznačajnije ulaganje u sklopu projekta.

Detalji za ponuditelje nalaze se na poveznici: https://eojn.nn.hr/SPIN/application/ipn/Mobile/DokumentPodaciFrm.aspx?id=5468859

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

Koncert Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.

U ponedjeljak, 8.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 19:30 sati.

srijedu, 10.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

Dobro došli!