HR
EN

Otkazan koncert Mostar Sevdah Reuniona

08.08.2021.

Zbog iznenadne smrti pjevača grupe Mostar Sevdah Reunion, Milutina Sretenovića - Srete, svi zakazani koncerti se do daljnjeg otkazuju, pa tako i onaj šibenski, koji se trebao održati na Tvrđavi sv. Mihovila 8. kolovoza, priopćili su organizatori iz Music Timea.

 

Povrat ulaznica kupljenih za koncerte preko sustava Eventim i Entrio moguć je na istom prodajnom mjestu na kojem su ulaznice i kupljene.

SUSTAV EVENTIM

Za ulaznice kupljene u sustavu Eventim kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV ENTIRO

Za ulaznice kupljene online, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za ulaznice kupljene gotovinom na Entrio prodajnim mjestima potrebno je predati zahtjev putem online forme za povrat: www.entrio.hr/refund, nakasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog datuma događaja.

 

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

Koncert Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.

U ponedjeljak, 8.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 19:30 sati.

srijedu, 10.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

Dobro došli!