HR
EN

Ljetna pozornica

Bili ste na koncertima u dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste, dok ne doživite koncert

na Tvrđavi sv. Mihovila!

Iznad mora. Ispod neba.

 

Sredinom dvadesetog stoljeća javlja se ideja o izgradnji ljetne pozornice na Tvrđavi sv. Mihovila. Tek 2014. godine, prilikom obnove tvrđave, sagrađeno je i gledalište, koje je u kratko vrijeme ovaj povijesni spomenik pretvorilo u najprestižniju pozornicu na otvorenom u regiji.

Ekskluzivnost lokacije počiva na činjenici da pruža 1077 mjesta, s kojih su dosadašnji posjetitelji pratili koncerte renomiranih hrvatskih i svjetskih glazbenih zvijezda.

Organizacijom različitih glazbeno–scenskih programa i predstavljanjem djelića bogate šibenske povijesti među svojim impozantnim bedemima, Tvrđava sv. Mihovila je od svog otvorenja postala je premium lokacija za održavanje jedinstvenih večernjih događanja koji već pozicionirali Šibenik kao jednu od vodećih koncertnih destinacija u Hrvatskoj.

 

[OBAVIJEST]

Poštovani, ispričavamo se zbog vidljivih posljedica radova na redovnom održavanju tvrđava tijekom travnja 2019. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju!

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE!]

Dear visitors, we are carrying out yearly maintenance of the fortresses during April 2019. We apologize for any inconvenience caused by it and hope you will have great visit despite current conditions. 

Thank you for understanding!