HR
EN
19. srpnja / 20:00h

Seasplash Festival Day 0 - PRESELJENO NA MARTINSKU!

NOVO 17. srpnja

Koncert nultog dana Seasplash festivala neće biti održan na Tvrđavi sv. Mihovila već na festivalskoj lokaciji Martinska kod Šibenika. 

"Zbog tehničkih razloga koncert se neće održati na Tvrđavi svetog Mihovila, nego na Martinskoj u neposrednoj blizini centra Šibenika. Sve kupljene ulaznice vrijede i za novu lokaciju, a za publiku koja dolazi iz grada Šibenika organizirali smo besplatan taxi boat prijevoz", javljaju organizatori. 

Više detalja pronađite ovdje

RANIJE
Tvrđava sv. Mihovila bit će domaćin nultog dana posljednjeg izdanja Seasplash festivala!

Tako će u srijedu, 19. srpnja, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj koja ove sezone ujedno slavi i svojih prvih 10 godina, nastupiti jedan od najaktualnijih i najpoznatijih europskih i svjetskih predstavnika sound system kulture, britanski Iration Steppas, uz podršku domaćih glazbenih sastava ABOP i Bamwise, te nastup plesne skupine Cromaicanz.

Seasplash festival održat će se od 20. do 23. srpnja ove godine na Martinskoj u Šibeniku po 21. put, što je posljednje izdanje ovog festivala. Nulti dan će itekako pridonijeti da zaključivanje tako velikog poglavlja bude još posebnije. I u ranijim godinama se festival otvarao upravo na najstarijoj šibenskoj tvrđavi, uz potporu suorganizatora Tvrđave kulture.

- Čeka nas jedna bogata večer, u rasponu stilova od tradicionalnog, preko recetnog Dub Reggaea, sve do elektronike odsvirane uživo - poručuju organizatori festivala.

Ulaznice potražite na linku, a novosti pratite putem Facebook eventa

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti