HR
EN
19. srpnja / 20:00h

Seasplash Festival Day 0

Tvrđava sv. Mihovila bit će domaćin nultog dana posljednjeg izdanja Seasplash festivala!

Tako će u srijedu, 19. srpnja, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj koja ove sezone ujedno slavi i svojih prvih 10 godina, nastupiti jedan od najaktualnijih i najpoznatijih europskih i svjetskih predstavnika sound system kulture, britanski Iration Steppas, uz podršku domaćih glazbenih sastava ABOP i Bamwise, te nastup plesne skupine Cromaicanz.

Seasplash festival održat će se od 20. do 23. srpnja ove godine na Martinskoj u Šibeniku po 21. put, što je posljednje izdanje ovog festivala. Nulti dan će itekako pridonijeti da zaključivanje tako velikog poglavlja bude još posebnije. I u ranijim godinama se festival otvarao upravo na najstarijoj šibenskoj tvrđavi, uz potporu suorganizatora Tvrđave kulture.

- Čeka nas jedna bogata večer, u rasponu stilova od tradicionalnog, preko recetnog Dub Reggaea, sve do elektronike odsvirane uživo - poručuju organizatori festivala.

Kapacitet je ograničen, stoga požurite po svoje ulaznice koje su do 1. lipnja u pretprodaji po 18 eura, a novosti pratite putem Facebook eventa

 

Postavke pristupačnosti