HR
EN
08. kolovoza / 21:00h

Koncert je odgođen zbog lošeg vremena, a novi datum bit će poznat uskoro. Kupljene ulaznice vrijede za novi datum održavanja.

Za dodatna pitanja obratite se na info@kucaarsen.hr ili broj +385 91 619 65 34.

Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet- ODGOĐENO

Koncert koji se trebao održati 8.8. na Tvrđavi Barone je odgođen. O mogućem novom datumu održavanja koncerta i povratu novca izvjestit ćemo  naknadno.


Bečki „prvi par jazza“ predstavlja na Tvrđavi Barone izvanredno raznoliko i sofisticirano glazbeno iskustvo, sa svojim prepoznatljivim zvukom jazza začinjenog s daškom „svijeta“!

Projekt bend imena Michaela Rabitsch & Robert Pawlik Quartet iz Austrije udružuje sa hrvatskom vizualnom umjetnicom Ninom Šegović koncertom na Tvrđavi Barone 8.8.!

Michaela Rabitsch, vrhunska austrijska jazz trubačica i pjevačica te njen genijalni partner, gitarist Robert Pawlik, skladali su cijeli repertoar benda. Njihove melodije ukorijenjuju se s jedne strane u melodičnim stilovima jazz tradicije, poput Hardbopa, Swinga, Modern Jazza, New Orleans Second Linea i Bluesa, a, s druge strane, čine fuzije s elementima indijske, afričke, latinoameričke ili balkanske glazbe.

Njihove pjesme inspirirane su brojnim turnejama po Europi, Aziji, Americi i Africi, s više od 1500 koncerata u 50 zemalja, sviranjem u intimnim jazz klubovima, kao i na velikim pozornicama i međunarodnim festivalima diljem svijeta.

 

 

Nina Šegović svojim spotovima izražava glazbu u stvarnom vremenu, a glazbenim tonovima i ritmovima dodaje efekte ili vizualne reakcije. Motivi u njezinim video radovima vezani su uz četiri elementa prirode – vodu, vjetar, vatru i zemlju, koje izražava videima u obliku igre svjetla i sjene. Kroz vizualni prikaz glazbe putem manipulacije vlastitih video impresija koje u svojoj biti sadrže pokret očituje nedostajući – peti – element.

Michaela Rabitsch  - vokal, truba, rog
Robert Pawlik – gitara
Joe Abentung – bas,
Anđelko Stupar – bubanj,
Nina Šegović – video impresije

 

ULAZNICE

Ulaznice za koncert dostupne su po cijeni od 60 kuna online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust pri kupnji ulaznica, cijena je za njih 40 kuna.

 

Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji, 

srijedu, 10.8., Tvrđava Barone otvorena je za posjetitelje do 20 sati.

U četvrtak 11.8., petak 12.8., nedjelju 14.8. te ponedjeljak 15.8., Tvrđava sv. Mihovila otvorena je za posjetitelje do 19 sati.

Dobro došli!