HR
EN
08. kolovoza / 21:00h

Marc Almond

ULAZNICE: 280 kn / 310 kn od 1.4.

 

Svjetska ikona glazbene pop kulture nakon dugih 5 godina ponovo će nastupiti u Hrvatskoj! Ekskluzivnim koncertom u jedinstvenoj atmosferi na tvrđavi, pred nešto više od tisuću najvjernijih fanova, Marc Almond izvest će svoje najveće glazbene uspješnice koje su prodale preko 30 milijuna nosača zvuka.

Vjerojatno najpoznatiji po razdoblju provedenom s Davidom Ballom u elektro-pop senzaciji Soft Cell proslavljenoj s klasikom Tainted Love. Zahvaljujući uzbudljivim početcima, žanrovski raznolik i inovativan, Almond je glazbeni put nastavio samostalnom karijerom. Svevremenski hitovi i suradnje poput one s Geneom Pitneyjom na Something's Gotten Hold of My Heart ili pak s Bronski Beatom na I Feel Love zavrijedile su mu status pop-ikone kojeg je nastavio graditi kazališnim izvedbama, proznim i poetskim stvaralaštvom te interpretacijama ruskih romansi i eksperimentalnih rock opera.

U 24 solo albuma prohujao je lepezom žanrova – od elektronike, post punka, rocka do velikih balada i ruskog folka. Obožavatelji već dugi niz godina uživaju u klasicima Tears Run Rings, The Idol, Jacky i What Makes a Man a Man, a istovremeno i recentnijim hitovima poput Child Star, Scar i A Kind of Love.

Ponosan, drzak i vječno svoj, Almond je krajem siječnja ove godine izdao album Chaos And A Dancing Star kojim je osvojio glazbenu kritiku i obožavatelje.

 

ULAZNICE U REGULARNOJ PRODAJI od petka, 28.2. u 12 sati:

  • online u sustavima Eventim i Croatia Tickets
  • na ulazima Tvrđave sv. Mihovila
  • u City Pointu (don Krste Stošića 1) 
    • popust od 10% za vjerne članove Kluba prijatelja (individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice).
    • 5% popusta ostvaruju vlasnici Addiko Bank kartica 

 

PSSST!

Osigurajte smještaj u Šibeniku na vrijeme i iskoristite odlične popuste smještajnih partnera Tvrđave kulture Šibenik - Amadria Park hoteli Šibenik i Hotel Bellevue.

Promo kod vas očekuje pri kupnji putem sustava Eventim!

[OBAVIJEST]

Od 19. ožujka tvrđave Sv. Mihovila i Barone te City Point privremeno su zatvorene za posjetitelje.

----

[NOTICE]

From March 19th St. Michael's and Barone Fortress and City Point are temporarily closed.