HR
EN
04. kolovoza / 21:30h

Asaf Avidan

ULAZNICE: 230 kn/ 260 kn od 15.4.

 

EKSKLUZIVNI PRESALE ZA Mastercard® i Maestro® KORISNIKE

SRIJEDA, 11.3. (12 h) - PETAK, 13.3. (12 h)

EVENTIM PRESALE

Najbrži korisnici ostvaruju i popust od 15% - kontigent je ograničen!

 

Hrvatska publika konačno je dočekala taj jedan dan - ulaznice za premijerni nastup Asafa Avidana u Hrvatskoj!

Tvrđava sv. Mihovila predstavit će umjetničkog genijalca koji slovi za jednog od najboljih izvođača uživo, a publika će imati priliku premijerno čuti i nove materijale s albuma čija se objava očekuje u kolovozu! Nakon internacionalnog uspjeha, platinastih i zlatnih naklada studijskih albuma, nastupa na najvećim festivalima i rasprodanih solo turneja, ovaj se kantautor i multiinstrumenetalista vraća se pod svjetla pozornice.

Ekspresivan, androgin glas Asafa Avidana koji jednako podsjeća na Jeffa Buckleyja koliko na Ninu Simone najbolje je opisao Jon Pareles za New York Times - piše kao Leonard Cohen, pjeva kao Robert Plant, a ima karizmu kabare performera. Svoje putovanje, potragu za istinom i iskrenošću, kako sam karakterizira svoju umjetnost, Asaf Avidan započeo je relativno kasno, kao 26-ogodišnjak, potaknut bolnim prekidom dugogodišnje ljubavne veze. Nastaje tada mini-album Now that you're leaving, od strane publike i kritike odmah prihvaćen u rodnom Izraelu. Nedugo zatim, 2006. godine, Asaf okuplja bend nazvan Mojos s kojima slijede albumi Reckoning, Poor Boy – Lucky Man i Through The Gale koji su zabilježili zavidan uspjeh i doprli do šire publike, a svjetsku popularnost stekao je remiksom Reckoning Song (One Day) njemačkog DJ-a Wankelmuta koji se popeo na vrhove glazbenih ljestvica i zabilježio ogroman komercijalan uspjeh.

Snažna umjetnička vizija odvela ga je u samostalne vode, kada 2012. godine nastaje izrazito uspješan Different Pulses kojim Asaf Avidan otkriva nove načine umjetničkog izražavanja i izmiče žanrovskim klasifikacijama, ispipavajući mogućnosti modernoga popa. Slijede introspektivni Gold Shadow i Study on Falling  u kojima elementi jazza, folka, soula, rocka i bluza, uhvaćeni u mrežu snažnih Asafovih tekstova i jedinstvene vokalne interpretacije, prodiru duboko u istine ljudske emocije.

 

ULAZNICE U REGULARNOJ PRODAJI od 13. ožujka u 12 sati:

  • online u sustavima Eventim i Croatia Tickets
  • na ulazima Tvrđave sv. Mihovila
  • u City Pointu (don Krste Stošića 1) 
    • popust od 10% za vjerne članove Kluba prijatelja (individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice).
    • 5% popusta ostvaruju vlasnici Addiko Bank kartica 

 

PSSST!

Osigurajte smještaj u Šibeniku na vrijeme i iskoristite odlične popuste smještajnih partnera Tvrđave kulture Šibenik - Amadria Park hoteli Šibenik i Hotel Bellevue.

Promo kod vas očekuje pri kupnji putem sustava Eventim!

 

[OBAVIJEST]

Od 19. ožujka tvrđave Sv. Mihovila i Barone te City Point privremeno su zatvorene za posjetitelje.

----

[NOTICE]

From March 19th St. Michael's and Barone Fortress and City Point are temporarily closed.